Αυτή είναι η ρομαντική συνέχεια του «Καφέ της Χαράς»

Αυτή είναι η ρομαντική συνέχεια του «Καφέ της Χαράς»

Η σειρά επανέρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων του Ant1

Η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» είναι πλέον γεγονός. Η θρυλική σειρά του Ant1 επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες την ερχόμενη σεζόν με νέα επεισόδια.

Η συνέχεια πρόκειται να είναι αρκετά ρομαντική καθώς στο επίκεντρο της ιστορίας θα βρεθούν, 15 χρόνια μετά την αποχώρηση της «πρωτευουσιάνας» από το «Κολοκοτρωνίτσι», ο «Μανωλάκης», γιος του «Περίανδρου Πώποτα» και η «Βάλια», κόρη της «Χαράς Χάσκα» τα οποία έχουν φτάσει ήδη στην ηλικία των 25 χρόνων.

Οι πρωταγωνιστές που αγαπήθηκαν για τους ρόλους που υποδύθηκαν στη σειρά έχουν αποδεχθεί τις προτάσεις και έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Όπως ανακοίνωσε ο Chief Content Officer του Ant1, Τζώρτζης Ποφάντης στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού για τους δημοσιογράφους, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, η σειρά αναμένεται να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο του 2020.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες, ο ένας εκ των σεναριογράφων, Χάρης Ρώμας, μίλησε για τα νέα επεισόδια της σειράς και αποκάλυψε πως το πρώτο επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.