Με μικρή καθυστέρηση θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα το «One Tv»

Με μικρή καθυστέρηση θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα το «One Tv»

Πότε θα εκπέμψει το πρόγραμμα του σταθμού

Η έκτη τηλεοπτική άδεια, μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έχει περάσει οριστικά στην κατοχή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, η εταιρεία Alter Ego πλέον κατέχει την άδεια καθώς ήταν και η μοναδική διεκδικήτρια.

Ο σταθμός, One Tv, ήδη εκπέμπει διαδικτυακά και μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών Cosmote και Nova και προβάλλει ενημερωτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατήσει το πρόγραμμα του καναλιού σε αυτή τη γραμμή, δηλαδή να το εμπλουτίσει με εκπομπές και ενδεχομένως με σειρές.

Μετά την απόκτηση της άδειας, οι υπεύθυνοι του σταθμού, εργάζονται πυρετωδώς ώστε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου ώστε να μπει δυναμικά στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν είναι εφικτό καθώς στα υπόγεια του κτιρίου επί της οδού Συγγρού όπου στεγάζεται ο σταθμός υπάρχουν ορισμένα προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν πρώτα προκειμένου να εκπέμψει κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα ενώ υπάρχουν και σκέψεις για μετακόμιση του σταθμού σε άλλο κτίριο. Ο νέος στόχος λοιπόν είναι να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να βγει στον αέρα έστω και με μικρή καθυστέρηση μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου.