Ένταση στο πλατό της «Φωλιάς των ΚουΚου» για τις δηλώσεις Μαυρίδη

Ένταση στο πλατό της «Φωλιάς των ΚουΚου» για τις δηλώσεις Μαυρίδη

Άναψαν τα... αίματα ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους

Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των ΚουΚου» μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Μαυρίδη.

Τα αίματα... άναψαν ανάμεσα στους δημοσιογράφους Γιώργο Κρικοριάν και Στέφανο Κωνσταντινίδη καθώς ήρθαν σε αντιπαράθεση ενώ οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

Ο διάλογος

Γ.Κ.: Θεωρώ τιμή μου που κάτσαμε εκεί, κάναμε μια συζήτηση με τον Γιώργο Μαυρίδη και απάντησε έτσι όπως πίστευε ο ίδιος σε όλα χωρίς να μου βάλει περιορισμούς. Νομίζω ότι είναι τιμητικό και για την εκπομπή.

ΣΤ.Κ.: Θα τον χειροκροτήσω γι’ αυτό.

Γ.Κ.: Αν θέλεις να ειρωνευτείς, μπορείς να ειρωνευτείς, αλλά σε παρακαλώ άφησέ με να πιστεύω αυτό που θέλω. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα σε αυτό το θέμα γιατί έχουμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν να κάνουμε τη συνέντευξη.

ΣΤ.Κ.: Δεν ειρωνεύομαι, όμως, αν έφερνες πίσω μια συνέντευξη του Μαυρίδη χωρίς να σου έχει απαντήσει για τη Ράλλη και τον Τανιμανίδη, δεν θα είχες κάνει καλά τη δουλειά σου. Με τον Τανιμανίδη όμως, αν έφερνες μια συνέντευξη χωρίς να απαντήσει για τον Μαυρίδη, θα είχες κάνει καλά τη δουλειά σου.

Γ.Κ.: Για ποιο λόγο;

ΣΤ.Κ.: Αυτό λέω εγώ. Γιατί έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και στάση ζωής.

Γ.Κ.: Είσαι δημοσιογράφος, έχεις κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις και αν εσένα σου έλεγε κάποιος, να μην τον ρωτήσεις κάποια πράγματα, είμαι σίγουρος Στέφανε ότι θα του έλεγες «δεν θα κάνω τη συνέντευξη». Γιατί αυτός ο άνθρωπος είσαι.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...