Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας από τον Ant1 με δημόσιο «καρφί»

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας από τον Ant1 με δημόσιο «καρφί»

Η ανάρτηση του παρουσιαστή για τη λήξη της συνεργασίας του με τον σταθμό του Αμαρουσίου

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας βλέπει τη πόρτα της εξόδου του Ant1. Μια έξοδο την οποία περίμενε πολύ καιρό καθώς ο παρουσιαστής είχε μπει στον... πάγο από τους υπευθύνους του καναλιού για περισσότερο από 1,5 χρόνο.

Το συμβόλαιο του έληξε και τυπικά, χθες 30/06 και ο Γιώργος Λιάγκας είναι ελεύθερος και αποδεσμευμένος και φυσικά σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης.

Ωστόσο, όπως ήδη έχει διαρρεύσει, ο παρουσιαστής, έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει μεσημεριανή δίωρη εκπομπή την ερχόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε στον Ant1, αυτά τα έξι χρόνια και πέταξε και το... καρφί του σε ορισμένους για την «στάση τους».

«Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρωπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρεθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ενα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Καμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου εδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη "στάση" τους μου χάρησαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολυ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ενας μεγάλος σταθμός, ενα μεγάλο σχολείο και ενα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φιλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας εχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους.  Καθε τέλος ειναι πάντα και μια νεα αρχή. Ενας νεος κυκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα.» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.