Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» η συνεργασία Λιάγκα – ΣΚΑΪ

Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» η συνεργασία Λιάγκα – ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή και το κανάλι του Φαλήρου

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής μετά από μακρά περίοδο αδράνειας βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης.

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να άνηκε στο εργατικό δυναμικό του Ant1, ωστόσο οι υπεύθυνοι του σταθμού τον είχαν στον «πάγο» για μεγάλο διάστημα.

Το «χρυσό» παιδί του Ant1 ήθελε να φύγει αλλά δεν μπορούσε καθώς το συμβόλαιο του με τον σταθμό ήταν σε ισχύ. Τι και αν ήθελε ο ίδιος να αξιοποιηθεί σε κάποιο project του σταθμού;

Οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν αντίθετη άποψη.

Το επαγγελματικό «διαζύγιο» Λιάγκα – Ant1 θα βγει τέλος του μήνα οπότε και λήγει το συμβόλαιο του παρουσιαστή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ant1 έχει ήδη προτείνει στον Γιώργο Λιάγκα να ανανεωθεί η συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο, κάτι που δεν δέχτηκε εκείνος.

Οι φήμες που έχουν διαρρεύσει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη περάσει την πόρτα του ΣΚΑΪ και πως έχει συμφωνήσει τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με την δίωρη μεσημεριανή εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει στο κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο η συγκεκριμένη συνεργασία είναι ακόμα στον «αέρα» και οι δυο πλευρές δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο λόγος είναι πως μέχρι και την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, ο Γιώργος Λιάγκας είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή με πρόταση έκπληξη στον παρουσιαστή.