Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη τη νέα σεζόν

Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη τη νέα σεζόν

Κάποιοι ήδη έχουν αποχαιρετήσει τη παρουσιάστρια και ετοιμάζουν τα επέμενα επαγγελματικά τους σχέδια

Αυλαία έριξε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha την περασμένη εβδομάδα. Η παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής της θέλησε να πει δυο λόγια για τους συνεργάτες της αλλά και για τους τηλεθεατές που την στηρίζουν στα τόσα χρόνια πορείας της.

«Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά. Όλα τα νέα παιδιά και όλα τα παλιά είναι όλη η δύναμη και η ενέργεια αυτής της εκπομπής. Κάθε μέρα μέσα σε αυτόν τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Γιατί ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε στην καθημερινότητα, με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν. Για αυτές τις ώρες που είμαστε μαζί. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ. Καλό καλοκαίρι σε όλους» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, κάποιοι από τους συνεργάτες της έχουν ήδη χαιρετήσει την παρουσιάστρια και ετοιμάζονται να βάλουν το... κεφάλι τους κάτω από νέα επαγγελματική στέγη.

Ποιοι φεύγουν όμως και ποιοι μένουν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Ο πρώτος που μένει δίπλα στην Ελένη είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος αποτελεί σταθερή αξία για την παρουσιάστρια οπότε θα είναι και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά πλάι της. Στη θέση της όμως, παραμένει και η Ελιάννα Χρυσικοπούλου.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, αν και χαρακτήρισε τη σεζόν που πέρασε «υπέροχη» αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Ελένη».

Και η Νάνσυ Παραδεισανού όμως δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν, ενώ το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον Ant1.