Το δημόσιο ευχαριστώ του Φερεντίνου: Ένα ταξίδι 3 ετών φτάνει στο τέλος του…

Το δημόσιο ευχαριστώ του Φερεντίνου: Ένα ταξίδι 3 ετών φτάνει στο τέλος του…

Τι έγραψε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Σήμερα το απόγευμα το Deal ρίχνει αυλαία μετά από τρία χρόνια προβολής στον Alpha. O Χρήστος Φερεντίνος θα επιστρέψει στις οθόνες μας από την νέα σεζόν με ένα παιχνίδι που θα λέγεται «Πάνω κάτω» και το Super Deal.

Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το παιχνίδι που τόσο αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Σήμερα ένα ταξίδι 3 ετών φτάνει στο τέλος του. Ένα υπέροχο ταξίδι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του alpha (άψογη συνεργασία) στους συνεργάτες μου (με τους οποίους συνεχίζουμε στο πάνω κάτω και super deal), στους παίκτες σε όσους έπαιξαν και σε όσους δεν πρόλαβαν αλλά κυρίως στους τηλεθεατές μας που αγάπησαν και έφεραν στην πρώτη θέση το deal», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα ένα ταξίδι 3 ετών φτάνει στο τέλος του.Ενα υπέροχο ταξίδι.Θελω να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στους ανθρώπους του alpha (άψογη συνεργασία) στους συνεργάτες μου(με τους οποίους συνεχίζουμε στο πάνω κάτω και super deal),στους παίκτες σε όσους έπαιξαν και σε όσους δεν πρόλαβαν αλλά κυρίως στους τηλεθεατές μας που αγάπησαν και έφεραν στην πρώτη θέση το deal.#dealfinale????????❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) στις