The Final Four: Οι λεπτομέρειες του νέου διαγωνισμού τραγουδιού του Ant1

The Final Four: Οι λεπτομέρειες του νέου διαγωνισμού τραγουδιού του Ant1

Πώς θα παίζεται το νέο παιχνίδι του σταθμού του Αμαρουσίου

Ένα νέο παιχνίδι έρχεται στον Ant1 και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ο νέος αυτός μουσικός διαγωνισμός, σε όλες της χώρες προβολής του έχει κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και... ανάποδο, το The Final Four έχει σκοπό να αλλάξει όσα γνωρίζουν μέχρι στιγμής οι τηλεθεατές σχετικά με τα talent shows.

Το παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα πως αρχίζει από το... τέλος. Το The Final Four μετρά ήδη αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή καθώς τέσσερις διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη.

Απέναντί τους θα βρεθούν ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους... πετάξουν από τη θέση τους και να πάρουν τη θέση τους στο stage του The Final Four.

Σε κάθε επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη ενώ κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα έρχονται αντιμέτωποι και με μια ανατροπή.

Ο παίκτης ο οποίος θα φτάσει στη νίκη θα υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία και θα κερδίσει και 50.000 ευρώ.

Το The Final Four έχει προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ αναμένεται να προβληθεί και στην Ισπανία.