MasterChef: Ο Ιωαννίδης αποκαλύπτει πόσοι πέρασαν από κάστινγκ για την κριτική επιτροπή

MasterChef: Ο Ιωαννίδης αποκαλύπτει πόσοι πέρασαν από κάστινγκ για την κριτική επιτροπή

«Όταν με πήραν τηλέφωνο από το Star νόμιζα ότι με ήθελαν για παίκτη»

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα. Ο γνωστός σεφ μίλησε για το MasterChef και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πάνω από 50 άτομα είχαν περάσει κάστινγκ για την κριτική επιτροπή, όταν το Star αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του το επιτυχημένο reality μαγειρικής.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο για το MasterChef νόμιζα ότι με ήθελαν για παίκτη. Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε ένα κανάλι, μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν, έφυγα από Αθήνα και πήγα Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα μια καινούργια δουλειά. Ήταν οι πρώτοι δύο μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, δεν είχα σκοπό να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο.

Με πήραν από κάποια κανάλια, με ρώτησαν να με ενδιαφέρει κάτι για πρωινή εκπομπή, τους είπα ότι είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βολεύει να μου πληρώνουν εισιτήρια για να κατεβαίνω Αθήνα και να κάνω εκπομπή, οπότε δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε.

Και κάποια στιγμή με πήραν από το Star και τους είπα “δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;”. Και μου είπαν ότι δεν με θέλουν για παίκτη. Πέρασαν αρκετά άτομα από κάστινγκ για την επιτροπή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν πάνω από 50 άτομα», είπε.