Αυτές είναι οι τρεις εκπομπές του Open που θα βλέπουμε και τη νέα σεζόν

Αυτές είναι οι τρεις εκπομπές του Open που θα βλέπουμε και τη νέα σεζόν

Έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως από τους ιθύνοντες του σταθμού της Παιανίας

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη οι υπεύθυνοι των σταθμών βρίσκονται πίσω από κλειστές πόρτες και συσκέπτονται προκειμένου να... καταστρώσουν το σχέδιο με το οποίο θα κερδίσουν στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού προγράμματος των καναλιών θα καταλάβουν προγράμματα μυθοπλασίας καθώς το κοινό έδειξε ξεκάθαρα τη προτίμηση του τη χρονιά που πέρασε.

Το ίδιο ισχύει και για το κανάλι της Παιανίας, Open. Ο σταθμός θα ρίξει το βάρος του σε σειρές όμως υπάρχουν τρεις εκπομπές οι οποίες πήραν το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν χωρίς δεύτερη σκέψη αφού έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η πρώτη εκπομπή που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν είναι το «Για την Παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής απέδειξε πως είναι «αγαπημένο παιδί» του κοινού καθώς υπήρξαν μέρες που σε κατηγορίες του τηλεθεατών έφτασε σχεδόν το 50%! Αυτό παρατήρησαν οι ιθύνοντες του σταθμού και του έδωσαν το «πράσινο» φως χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η δεύτερη εκπομπή η οποία θα κρατάει παρέα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Open αφορά στην πρωινή ζώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου θα μεταδίδει χαρά κάθε πρωί στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Ευτυχείτε!» και την ερχόμενη σεζόν.

Η τρίτη και τελευταία εκπομπή η οποία αποτελεί «δυνατό χαρτί» για τον σταθμό και θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα και τη νέα σεζόν είναι αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία κάθε σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του Open λέει στο κοινό: «Έλα χαμογέλα!».

Σοφία Πελεκάνου