Σαρωτικός ο Νίκος Μουτσινάς – Πλησίασε το 50% σε κατηγορία τηλεθεατών

Σαρωτικός ο Νίκος Μουτσινάς – Πλησίασε το 50% σε κατηγορία τηλεθεατών

Τα νούμερα που σημειώνει ο παρουσιαστής με την εκπομπή «Για την Παρέα» του Open

Ο Νίκος Μουτσινάς, κάθε απόγευμα είναι πιστός στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Open και την εκπομπή του «Για την Παρέα».

Ο παρουσιαστής, διαθέτει καυστικό χιούμορ και σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα χαρίζοντας γέλιο τόσο στο κοινό που παρακολουθεί ζωντανά την εκπομπή από το πλατό αλλά και στους τηλεθεατές.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Νίκο Μουτσινά και την πορεία της εκπομπής του καθώς έχει κερδίσει το στοίχημα αφού τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημειώνει έχουν συνεχή άνοδο.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Τρίτης πλησίασε σε κατηγορία μέχρι και το 50% αποδεικνύοντας πως ο παρουσιαστής καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο του δείχνει τη προτίμηση του καθημερινά.

Χθες η εκπομπή «Για την Παρέα» σημείωσε στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών 17,1% ενώ στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 συγκέντρωσε το 27%. Το ποσοστό ήταν υψηλότερο στις ηλικίες 15-44 αφού εκεί σημείωσε 30,6%.

Οι γυναίκες ηλικίας 18-54 που επέλεξαν να παρακολουθήσουν χθες τον Νίκο Μουτσινά άγγιξαν το 27,8% ενώ οι άντρες της ίδιας ηλικίας το ποσοστό 25,6%.

Οι γυναίκες ηλικίας 18-24 ετών οι οποίες είδαν την εκπομπή «Για την Παρέα» χθες Τρίτη, άγγιξαν το ποσοστό 30,3% ενώ οι άνδρες της ίδιας ηλικίας ήταν πολλοί περισσότεροι καθώς το ποσοστό τους άγγιξε το 47,9%!