Όλα έτοιμα για το Καφέ της Χαράς – Σε πόσα επεισόδια θα παίξει η Ρένια Λουϊζίδου

Όλα έτοιμα για το Καφέ της Χαράς – Σε πόσα επεισόδια θα παίξει η Ρένια Λουϊζίδου

Πότε και για πόσο θα εμφανιστεί η πρωτευουσιάνα «Χαρά Χάσκα»;

Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά εργάζονται πυρετωδώς ώστε τη νέα τηλεοπτική σεζόν να είναι όλα έτοιμα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», με αφορμή τα 30 χρόνια του Ant1.

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, αρκετοί από τους πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν ξανά στο «Κολοκοτρωνίτσι» και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ιστορία θα επικεντρωθεί στην σχέση της μικρής Βάλιας Χάσκας με τον Μανωλάκη Πώποτα.

Ο Ant1 θα προβάλλει συνολικά 25 επεισόδια ενώ κάποιοι από τους παλιούς πρωταγωνιστές θα εμφανιστούν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν μικρότερη συμμετοχή.

Όπως αναφέρθηκε στη «Φωλιά των ΚουΚου», η Ρένια Λουϊζίδου η οποία υποδύεται την πρωτευουσιάνα «Χαρά Χάσκα» θα εμφανιστεί αρχικά σε πέντε επεισόδια ενώ θα γίνει σταθερό ο ρόλος της μετά το 11ο επεισόδιο.

«Μας είχε πει ο Χάρης Ρώμας ότι έχει γράψει 10 επεισόδια, όμως η συμφωνία που έχει γίνει με τον ΑΝΤ1 είναι για 25 επεισόδια. Σεζόν ολόκληρη. Το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα και μιλάμε για ένα σίριαλ που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Υπάρχουν δύο ηθοποιοί που θα δούμε από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το νούμερο 25. Τα ονόματα αυτών είναι: Χάρης Ρώμας και όχι η Ρένια Λουϊζίδου, αλλά η Τζόυς Ευείδη. Η Ρένια Λουϊζίδου στα 10 επεισόδια που έχουν γραφτεί, παίζει στα 5. Από το 11ο επεισόδιο και μετά είναι κανονικός ο ρόλος της.»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: