Δέκα κορυφαίοι Έλληνες παρουσιαστές που εξαφανίστηκαν από την τηλεόραση

Δέκα κορυφαίοι Έλληνες παρουσιαστές που εξαφανίστηκαν από την τηλεόραση

Αν και έκαναν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται, άφησαν πίσω τους τις ένδοξες μέρες

Με την παρουσία τους στην ελληνική τηλεόραση, ο κάθε ένας ξεχωριστά άφησε το δικό του «στίγμα». Δέκα παρουσιαστές, οι οποίοι τράβηξαν πάνω τους τα φλας της δημοσιότητας και έχουν ένα κοινό σημείο.

Μέσα σε μια νύχτα πήραν την απόφαση και εξαφανίστηκαν από τις κάμερες αφήνοντας πίσω τους τις ένδοξες μέρες που έκαναν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται.

Εσείς τους θυμάστε;

 

Μίλτος Μακρίδης

Ο αγαπημένος παρουσιαστής των σημερινών 35ρηδων, Μίλτος Μακρίδης, άφησε πίσω τα φλας της δημοσιότητας λόγω ενός μεγάλου νομικού θέματος οικονομικής φύσεως που αντιμετώπισε. Ο άνθρωπος που βρισκόταν, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση του δεύτερου ριάλιτι που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, στο «Bar», και με το δικό του στυλ κατάφερε να μην το «κιτρινίζει», είχε εξομολογηθεί, αρκετό καιρό πριν, πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και είχε πέσει σε κατάθλιψη. «Με τα τότε δεδομένα, έχασα γύρω στα 250-280 εκατομμύρια δραχμές», είχε πει το 2015 σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις, στον Γιώργο Λιάγκα, αναφερόμενος σε «έναν τύπο ο οποίος του πήρε τα λεφτά» και είχε προσθέσει: «Ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Κοιμόμουν μόνο δύο ώρες τη μέρα. Ξύπναγα μέσα στον ύπνο μου με κλάματα. Δεν μίλαγα για περίπου έναν χρόνο. To πήρα πάρα πολύ βαριά. Είχα πέσει σε κατάθλιψη, βαριά, άσχημη».

 

Πόπη Χατζηδημητρίου

Το «πουλέν» του Νίκου Μαστοράκη μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης ενώ βρισκόταν στο δεύτερο έτος της Νομικής. Γρήγορα, καθιερώθηκε ως τηλεοπτική φιγούρα και μέσα από τη συχνότητα του Ant1 έλεγε «3-2-1» τη σεζόν 1993-1994 ενώ το 1994-1995 σέρβιρε τον «Πρωινό Καφέ» πριν την Ελένη Μενεγάκη. Η τελευταία εμφάνιση της Πόπης Χατζηδημητρίου μπροστά από τις κάμερες ήταν το 1999 στους «Δυο Ξένους» που προβαλλόταν στο Mega Channel, όπου υποδύθηκε τον εαυτό της ως αντικαταστάτρια της «Μαρίνας Κουντουράτου» στην εκπομπή. Πλέον, εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και απολαμβάνει το πρωινό της ξύπνημα αφού η βγαίνει στον «αέρα» στις 06.00 το πρωί, ενώ εργάζεται και ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε ελληνική εταιρεία ενδυμάτων.

 

Σία Λιαροπούλου

Εξαφανισμένη από προσώπου γης είναι η Σία Λιαροπούλου. Η παρουσιάστρια η οποία «κόντραρε» στα ίσια τον Ανδρέα Μικρούτσικο και του προκαλούσε... πονοκέφαλο με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε, είχε χαρακτηριστεί ως η «βασίλισσα της cult τηλεόρασης». Τα πρώτα της βήματα μπροστά στις κάμερες τα έκανε το μακρινό 1997 από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή «Μια νέα αρχή». Η παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα συνεχίστηκε για πολλά χρόνια. Το 2002, βρέθηκε στο τιμόνι της εκπομπής «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» στο Alter. Μπορεί στο πλατό να γινόταν ο κακός χαμός από φωνές, βρισιές και απειλές ανάμεσα στους καλεσμένους της εκείνη όμως με ένα ψυχρό «Σας παρακαλώ» τους επανέφερε στη τάξη. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2006, με την εκπομπή «Τελική Απόφαση» πάλι στο Alter. Από τότε τα ίχνη της Σίας Λιαροπούλου έχουν εξαφανιστεί και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ή με τι ασχολείται.

 

Βάσια Λόη

Την είχαν χαρακτηρίσει ως την «αντίπαλο» της Φαίης Σκορδά αφού στις «δόξες» της ελληνικής τηλεόρασης, και οι δυο έδινε τη «μάχη της τηλεθέασης» μέσα από τις lifestyle εκπομπές που παρουσίαζαν. Η Βάσια Λόη για αρκετά χρόνια, μέσα από τη συχνότητα του Alter, παρουσίαζε την εκπομπή «Tv Weekend». Το 2010, ο έρωτας της «χτύπησε» τη πόρτα και άφησε πίσω της τις κάμερες για να ασχοληθεί με τον σύζυγο της Νίκο Μαδιά και να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των γιών της.

 

Άννα Λιβαθινού

Μετά την αποχώρηση της Βάσιας Λόη από το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Tv Weekend», τη θέση της διαδέχτηκε η μελαχρινή Άννα Λιβαθινού και όλοι έκαναν λόγο για την «εκδίκηση της μελαχρινής». Η πορεία του καναλιού Alter όμως δεν ήταν αναμενόμενη και μετά το κλείσιμο του, η παρουσιάστρια αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο πρωτοπόρος στην ελληνική τηλεόραση, Ανδρέα Μικρούτσικος, δεν δίσταζε να δοκιμαστεί σε κάθε είδος τηλεοπτικού προγράμματος. Κάθε του εκπομπή γρήγορα ανέβαινε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης κάνοντας τους αντίπαλους του να βλέπουν τη... πλάτη του. Ριάλιτι, βραδινά talk show και κοινωνικές εκπομπές. Ο Ανδρέας Μικρουτσικός τα παρουσίασε όλα πρώτος και έδειξε τον δρόμο και στις επόμενες τηλεοπτικές γενιές. Όταν οι οικονομικές δυσκολίες εμφανίστηκαν στη ζωή του σε συνδυασμό με τις προσωπικά του προβλήματα, τον οδήγησαν στο να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να παλέψει με τη κατάθλιψη.

 

Μπήλιω Τσουκαλά

Το όνομα της ήταν συνυφασμένο με τη δημόσια τηλεόραση. Η Μπήλιω Τσουκαλά έχει να εμφανιστεί τηλεοπτικά σχεδόν έξι χρόνια και συγκεκριμένα από το 2013, οπότε και έριξε αυλαία η εκπομπή που παρουσίαζε «Έχει Γούστο» ύστερα από 9 σεζόν. Η ίδια πλέον, απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα συνειδητά αφού απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη τις όποιες προτάσεις της έχουν γίνει. Πλέον η παρουσιάστρια, έχει επιλέξει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Μαζί με τον σύζυγο της, κάνουν ταξίδια, απολαμβάνει γεύσεις και τον βοηθάει στους γαστρονομικούς οδηγούς που αναλαμβάνει εκείνος.

 

Κατερίνα Λάσπα

Η γυναίκα που κατάφερε να κάνει τους άντρες να βλέπουν «πρωινάδικα». Η Κατερίνα Λάσπα ήταν η παρουσιάστρια του πρωινού μαγκαζίνο του Star για τρία χρόνια. Το νάζι της, τα λακάκια στα μάγουλα της, το όμορφο παρουσιαστικό της και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο την καθιέρωσαν γρήγορα στον χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τον σύζυγο της Νεκτάριο Νικολακόπουλο και τα δυο παιδιά τους και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» σχεδόν καθημερινά στα social media δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. Δεν κρύβει την ηλικία της, και αν και έχει περάσει τα 40 είναι πιο όμορφη από ποτέ.

 

Τζέλα Παυλάκου

Στο μυαλό όλων, έχει μείνει χαραγμένη ντυμένη στα ασπρόμαυρα να παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Ant1. Η δημοσιογράφος, η οποία σε πείσμα όλων, καθιέρωσε τα γυαλιά μυωπίας στο τηλεοπτικό γυαλί, εγκατέλειψε οριστικά την τηλεόραση και πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το ραδιόφωνο. Το τηλεοπτικό «έτερον ήμισυ» του Θοδωρή Δρακάκη, για λόγους που κανείς ποτέ δεν έμαθε έκλεισε οριστικά πίσω τη πόρτα της φεύγοντας από την τηλεόραση του Ant1.

 

Άννα – Μαρία Λογοθέτη

Η πληθωρική παρουσία της και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας, έκαναν την ξανθιά Άννα-Μαρία Λογοθέτη να γίνει σήμα-κατατεθέν στις εκπομπές που παρουσίαζε η συμμετείχε. Εμφανίστηκε το 1994 στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «3 – 2 -1», αλλά και στη σειρά του ίδιου καναλιού, «Αραχτοί και Λάιτ». Μονίμως μέσα στο κέφι και τη ζωντάνια ξεσήκωνε τους πάντες με το μπρίο της. Πλέον, έχει αποχωριστεί τη ξανθιά κόμη της και έχει ασπαστεί το μελαχρινό χρώμα. Το 1999 αποφάσισε να εγκαταλείψει τις κάμερες και άνοιξε μαγαζί με ρολόγια στο αεροδρόμιο ενώ ασχολείται και με τη πολιτικά δρώμενα αφού έθεσε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή.