Μαλλιοτραβήχτηκαν πρωταγωνίστριες στα γυρίσματα του Beverly Hills

Μαλλιοτραβήχτηκαν πρωταγωνίστριες στα γυρίσματα του Beverly Hills

Τα δημοσιεύματα και η ανάρτηση - απάντηση της ηθοποιού

Η θρυλική σειρά Beverly Hills 90210 επιστρέφει στις 7 Αυγούστου στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα κάνει τους τηλεθεατές να αναπολήσουν τα εφηβικά τους χρόνια. Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε μερίδα του αμερικανικού Τύπου, η επιστροφή φέρνει μαζί της και «φαντάσματα» του παρελθόντος.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με το «καλημέρα» των γυρισμάτων ξεκίνησαν και τα προβλήματα ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες, ενώ ήδη πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες αποχωρήσεις.

Φυσικά, ανάμεσα στα ονόματα αυτά είναι και της Σάνεν Ντόχερτι, στην οποία «χρεώνουν» πως είναι η πρωταγωνίστρια που δημιουργεί το πρόβλημα.

Η σειρά που θα λέγεται BH90210 μετράει ήδη τις πρώτες αποχωρήσεις, αφού ο παραγωγός Πάτρικ Σιν Σμιθ και αρκετοί σεναριογράφοι τα βρόντηξαν, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της παραίτησής τους. Αν και τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Σμιθ και η ομάδα του ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με μία εκ των πρωταγωνιστριών, η οποία ήθελε να έχει λόγο στο σενάριο και στο ρόλο της.

Και, μάλιστα, δεν άργησε να αποκαλυφθεί το όνομά αυτής, που δεν είναι άλλη από τη Ντόχερτι, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν ως «control freak». Επίσης, θέλουν δύο πρωταγωνίστριες να ήρθαν σε σύγκρουση και τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε το μαλλιοτράβηγμα. Ωστόσο, εδώ δεν έχουν δοθεί ονόματα και διευθύνσεις, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η «Μπρέντα» είναι και πάλι πρωταγωνίστρια σε αυτό το θερμό επεισόδιο, αν πράγματι ισχύει.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα, λοιπόν, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, με τη Ντόχερτι να παίρνει επισήμως θέση και να τα διαψεύδει κατηγορηματικά, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή στο Instagram της. Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της γενναία μάχη με τον καρκίνο, αναφέρεται και στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, τονίζοντας σε όλους τους τόνους πως είναι «control freak», μόνο σε ο, τι αφορά την υγεία της.

«Το να είσαι μέρος αυτής της ιστορικής σειράς, είναι μεγάλη τιμή, όμως, έρχεται και με μία μαζική αντίδραση. Υπάρχουν πολλά σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από τη σειρά και εμένα. Ένας από τους λόγους που δίσταζα να πω το “ναι” ήταν αυτά τα χάλια. Στο μόνο πράγμα που είμαι control freak είναι η υγεία μου. Προσπαθώ να παραμείνω υγιής και αισιόδοξη», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: «Συνειδητοποίησα σήμερα το πρωί ότι έχω ένα φόβο να κάνω αυτό που αγαπώ, εξαιτίας τέτοιων πρωτοσέλιδων και δημοσιευμάτων. Όχι επειδή υπάρχει μηδενική αλήθεια σε όλο αυτό, αλλά και γιατί μειώνει εμένα, το ταξίδι, τη μάχη και την εμπειρία μου με τον καρκίνο. Γιατί, θα πρέπει να φοβάμαι να δουλέψω; Και γιατί οι άνθρωποι δε λογοδοτούν για όλες αυτές τις κατασκευασμένες ιστορίες τους; Αρνούμαι να πρωταγωνιστήσω πάλι στο ρόλο της κακιάς επειδή οι “δημοσιογράφοι” στερούνται φαντασίας. Και σίγουρα αρνούμαι να μειώνομαι από αυτούς, ως επιζήσασα και γυναίκα που είμαι. Ναι, είμαι μία δυνατή γυναίκα. Ναι, πήγα στην κόλαση κι επέστρεψα. Είμαι μία γυναίκα με τη δική της ιστορία. Σας παρακαλώ, σταματήστε να γράφετε τις ανακριβείς και υπερβολικές ιστορίες για εμένα. Σας υπόσχομαι... δεν με ξέρετε, καθόλου»!