Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Κάθαρμα, ζήτα τώρα συγγνώμη»

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Κάθαρμα, ζήτα τώρα συγγνώμη»

«Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο. Είναι χυδαίο να λέει για το παιδί μου τέτοια πράγματα»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα μήνυμα που δέχτηκε από κάποιον τηλεθεατή και είχε ως «στόχο» τόσο εκείνον όσο και τον γιο του.

«Μου γράφει Γερόλυκε Παπαδάκη, μας περνάς για μα…κες; Το λέω έτσι όπως το γράφεις και θα σου κάνω αγωγή. “Πόσα παίρνει ο γιος σου από τον Τσίπρα;”. Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του, για να βγει καθηγητής, στην Αγγλία. Αφού τελείωσε το Καποδιστριακό, τελείωσε με άριστα το Master και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη.

Ζήτα τώρα συγγνώμη. Διαφορετικά, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή, τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι περήφανος. Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο. Είναι χυδαίο να λέει για το παιδί μου τέτοια πράγματα. Πες για μένα βρε ηλίθιε ότι θέλεις, για το παιδί μου όμως όχι, δεν σου επιτρέπω, κάθαρμα. Εδώ μιλάει και για τη γυναίκα μου, για όλη μου την οικογένεια. Τώρα, αυτή τη στιγμή θα αποτανθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Με εμένα πήγες να τα βάλεις και την οικογένειά μου; Φίδι κολοβό που σε δάγκωνε», είπε έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης.

1
σχόλιο
  1. avatar Prime Minister

    Καααλά!
    Κάτσε εσύ και ασχολήσου με το κάθε τρολίδιο.
    Ο κάθε [...] λέει ό,τι θέλει στο ίντερνετ, κάτσε εσύ και δώσε βαρύτητα στον κάθε [...].
    Α ρε Γιώργο, σύνδεσέ τους με τη γείωση άνθρωπέ μου!

Παρακαλούμε περιμένετε ...