Οι τρεις «πληγωμένες» κυρίες του Alpha – Γιατί οι αποδοχές τους «πέφτουν» στο τραπέζι

Οι τρεις «πληγωμένες» κυρίες του Alpha – Γιατί οι αποδοχές τους «πέφτουν» στο τραπέζι

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τις απολαβές των παρουσιαστριών του σταθμού

Είναι τρία από τα κορυφαία ονόματα του Alpha και με κάθε τους εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες το κοινό καθηλώνεται.

Μπορεί οι υπεύθυνοι του Alpha να τις θεωρούν «δυνατά» χαρτιά και να τις εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, ωστόσο στο τραπέζι των συζητήσεων, εν όψει της νέα σεζόν, έχουν πέσει τα συμβόλαια τους.

Ο λόγος όμως που οι αποδοχές τους έχουν γίνει θέμα συζήτησης αφορά στη μειωμένη εισροή διαφημίσεων στους σταθμούς.

Η μειωμένη διαφημιστική δαπάνη, δεν είναι κάτι που συμβαίνει όμως μόνο στον Alpha. Όλοι οι σταθμοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλότερα σε όλα τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης συγκριτικά με άλλες χρονιές.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να μην υπάρχουν τα προσδοκόμενα έσοδα στους σταθμούς, από τις διαφημίσεις και ως εκ τούτου θα πρέπει να συζητηθούν και τα έξοδα τους.

Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Αγγελική Νικολούλη, έχουν ήδη δεχτεί «κρούση» ώστε να επαναδιαπραγματευτούν τους όρους των συμβολαίων τους.

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Αγγελική Νικολούλη είναι οι πρώτες που κάθισαν στο τραπέζι για να συζητήσουν με τους ιθύνοντες του Alpha αφού τα συμβόλαια τους λήγουν φέτος με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η τρίτη κυρία του σταθμού η οποία συζητάει με τους υπεύθυνους τις απολαβές της είναι η «χρυσή» παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη.

Το συμβόλαιο της «ωραίας Ελένης» της ελληνικής τηλεόρασης, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, αποτελεί ένα από τα «χρυσά» συμβόλαια.

Και μπορεί το συμβόλαιο της με τον Alpha να λήγει σε έναν χρόνο, οι όροι έπεσαν στον τραπέζι και «πλήγωσαν» και εκείνη.