Τι είπε ο «Ορφέας» του Τατουάζ για τον serial killer της Κύπρου

Τι είπε ο «Ορφέας» του Τατουάζ για τον serial killer της Κύπρου

Τηλεθεατές φέρεται να ζητούν τη διακοπή της τηλεοπτικής σειράς

Πολλά ήταν τα παράπονα που δέχθηκε  η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, καθώς τηλεθεατές φέρεται να ζητούν τη διακοπή της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ», επειδή συνδέουν το σενάριο της σειράς και τον τηλεοπτικό «Ορφέα» µε την υπόθεση του serial killer που δολοφονούσε γυναίκες στην Κύπρο.

Η εφημερίδα «Έθνος» επικοινώνησε µε αξιωµατικούς της Κυπριακής Αστυνοµίας, οι οποίοι εξήγησαν ότι ο serial killer ποτέ δεν ανέφερε κάτι στις καταθέσεις του για την τηλεοπτική σειρά, ενώ δεν προκύπτει οποιαδήποτε ένδειξη για συσχέτιση του σεναρίου µε την πραγµατικότητα.

Ενώ ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος υποδύεται στο «Τατουάζ» τον «Ορφέα», δήλωσε στην εφημερίδα ότι «ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς». Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν Κύπριοι τηλεθεατές που αντιδρούν, απαντά: «Η Κύπρος είναι µια µικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό, έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το "Τατουάζ", χωρίς να υπάρχει στην πραγµατικότητα κάποια οµοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του "Ορφέα"».

Σύµφωνα µε δηµοσίευµα της κυπριακής εφηµερίδας «Πολίτης», οι πολίτες καταγγέλλουν στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ότι το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από τη δραµατική εξέλιξη της σειράς, συνδέοντας τους τηλεοπτικούς φόνους του Ορφέα µε τα γεγονότα των ηµερών. Οι πολίτες, όπως γράφει το ρεπορτάζ, θεωρούν ότι και µόνο η παρακολούθηση της σειράς τους φέρνει στο µυαλό τον serial killer.