«Καυστικός» ο Λαζόπουλος: «Δεν τους ακουμπάει ο θάνατος, τους νοιάζει η καρέκλα τους…»

«Καυστικός» ο Λαζόπουλος: «Δεν τους ακουμπάει ο θάνατος, τους νοιάζει η καρέκλα τους…»

Το Αλ Τσαντίρι του άνοιξε τη πόρτα του και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με καυτές ατάκες για τα θέματα της επικαιρότητας

Δυναμική επιστροφή έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από τη συχνότητα του Open.

Το Αλ Τσαντίρι του άνοιξε τη πόρτα του και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με καυτές ατάκες για τα θέματα της επικαιρότητας

Τα αναδρομικά και ο κάμεραμαν που έχασε τη ζωή του στον Σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας ήταν δυο από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο παρουσιαστής.

««Νιώθεις ότι δεν τους ακουμπάει το γεγονός του θανάτου, τους νοιάζει τι θα γίνει με την καρέκλα τους...»

Αναφερόμενος στον κάμεραμαν που βρήκε τραγικό θάνατο στην Καλαμάτα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Όπως ξέρετε κάθε χρόνο τα έθιμα αγριεύουν. Το Χριστός Ανέστη πλέον θα το κάνουμε με ασπίδες και θώρακες. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Βλέπεις, με το που ακούγεται το Χριστός Ανέστη όλοι κρύβονται. Πανικός γίνεται. Στην Καλαμάτα, είδατε τι έγινε. Έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος αλλά αυτό που βγήκε μετά τον θάνατο του ανθρώπου είναι το σημαντικό. Ασφαλώς και στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του αδικοχαμένου» και αμέσως έδωσε «πάσα» για να προβληθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας στις οποίες ανέφερε πως ο Σαϊτοπόλεμου δεν πρόκειται να απαγορευτεί καθώς είναι στο dna των Μεσσηνίων.

«Να αποφασίσουμε τι έχει αυτό το dna μας τέλος πάντων, να καταλήξουμε γιατί αυτό το δικό μας το ελληνικό το dna, έχει μέσα και αγριάνθρωπο».

Ο Λάκης Λαζόπουλος συνέχισε να σχολιάζει το θέμα προβάλλοντας το βίντεο με τη δήλωση του γιου του αδικοχαμένου κάμεραμαν και τις επόμενες δηλώσεις του δημάρχου.

«Προσπαθεί να αποβάλλει από πάνω του τις ευθύνες. Όχι ότι έχει ευθύνες, αλλά προσπαθεί να τις αποβάλλει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής. «Νιώθεις ότι δεν τους ακουμπάει το γεγονός του θανάτου, τους νοιάζει τι θα γίνει με την καρέκλα τους...» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ένας Γιώργος ξέρει τι πέρασε για να δοθούν τα αναδρομικά...»

Αναφερόμενος στα αναδρομικά ο Λάκης Λαζόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Λύγισε η κοινωνία από τους φόρους. Τώρα, ήρθε η ώρα για τα αναδρομικά να τα πάρουν, αλλά ένας Γιώργος ξέρει τι πέρασε για να δοθούν τα αναδρομικά. Έφαγε bullying!», σχολίασε ο παρουσιαστής του Open και το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά το Αλ Τσαντίρι δε σταμάτησε να γελάει.