Σε αυτό το κανάλι συζητάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε αυτό το κανάλι συζητάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας μετά το τέλος του My Style Rocks

Μετά το τέλος του My Style Rocks 2, το μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ ήταν αβέβαιο και επικρατούσε ένα μυστήριο σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον σταθμό του Φαλήρου έληξε με το τέλος του παιχνιδιού μόδας και αυτό συνέβη γιατί το My Style Rocks ανήκει στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, Acun Medya, ο οποίος δεσμεύει τους παρουσιαστές του ανά πρόγραμμα και όχι ανά σεζόν.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μόλις το My Style Rocks 2 έριξε αυλαία, η παρουσιάστρια ήταν ελεύθερη να συζητήσει με όποιο κανάλι ήθελε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Προτεραιότητα της, ήταν ο σταθμός που την φιλοξένησε το τελευταίο διάστημα, δηλαδή ο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν και η Κωνσταντίνα έβαλε... πλώρη για νέα μονοπάτια.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή του Open, Για την Παρέα, η παρουσιάστρια ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha.

Τον σταθμό δηλαδή που παρουσίαζε την εκπομπή, Σπίτι μου Σπιτάκι μου.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίζει στον Alpha. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ακόμα δεν ξέρουμε. Μάθαμε ότι συζητάει και είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν δεν έχει ο Alpha. Ποιοι είμαστε εμείς που θα μπούμε εμπόδιο στην Κωνσταντίνα;», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα, πως η παρουσιάστρια, λίγη ώρα πριν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το 2017 και το πλατό της εκπομπής Σπίτι μου, Σπιτάκι μου, συνοδεύοντας την με τη λεζάντα: «Memories 7 May 2017» .

Παρακαλούμε περιμένετε ...