Τα αδιανόητα ποσά που έπαιρναν ως αμοιβή οι κριτές των talent shows

Τα αδιανόητα ποσά που έπαιρναν ως αμοιβή οι κριτές των talent shows

Έγινε η αποκάλυψη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής από τους ίδιους

Τα talent shows, όταν ξεκίνησαν να προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση αποτέλεσαν δυνατά χαρτιά για τους σταθμούς καθώς οι τηλεθεατές καθηλωνόντουσαν κάθε βράδυ προκειμένου να τα παρακολουθήσουν.

Συστατικό της επιτυχίας, δεν είναι μόνο οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι παίρνουν μέρος, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Προκειμένου να «κλείσουν» οι υπεύθυνοι των σταθμών «γερά» ονόματα για τις κριτές επιτροπές, έριχναν... χρυσάφι στα πόδια τους κατά τη «χρυσή» εποχή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος υπήρξε κριτής στο Fame Story, βρέθηκε καλεσμένος του Πέτρου Κώστοπουλου στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και δεν δίστασε να αναφερθεί στο ποσό που έπαιρνε τότε, ανά επεισόδιο.

«Στο Fame Story ξέρεις πόσα έπαιρνα; 7,000 ευρώ το επεισόδιο! Πήγαινα, καθόμουνα, έλεγα αυτά που έλεγα και μου έδιναν εφτά. Άσε που όταν με ζήτησαν από ένα άλλο κανάλι είπα ότι θέλω και πριμ μεταγραφής και μου έδωσαν είκοσι», ανέφερει ο Νίκος Μουρατίδης.

Και τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος έχει υπάρξει επίσης κριτής σε talent shows αναφέρθηκε στη δική του αμοιβή. «Έχω πάρει σε εκπομπή τρεις φορές παραπάνω, κάνοντας το ίδιο» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: