Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις στις εμφανίσεις Κατερίνας Ντούσκα και Τάμτα στην Eurovision

Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις στις εμφανίσεις Κατερίνας Ντούσκα και Τάμτα στην Eurovision

Τι θα δούμε πάνω στην σκηνή

Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα έκαναν τις πρώτες τους πρόβες στη σκηνή της Eurovision.

Ωστόσο τα πλάνα που είδαμε ήταν λίγα από τις κάμερες του κοινού και έτσι δεν έχουμε ακριβή εικόνα για το τι θα δούμε όπως αναφέρει ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου:

«Στα πλάνα έχουμε δει μόλις το 10% της εμφάνισης. Η Τάμτα θα εμφανιστεί με αυτό ακριβώς το ρούχο, παρά το πρόβλημα που είχε με τη μέση της. Η έκπληξη δεν θα είναι μόνο το σκίσιμο στα ρούχα. Το Replay που λέει τρεις φορές στο ρεφρέν θα το δούμε ως οπτικό εφέ στην οθόνη, είναι το πολύ εντυπωσιακό στοιχείο του τραγουδιού. Σε κάθετες LED οθόνες θα εξαφανίζονται και θα εμφανίζονται οι χορευτές. Στη μέση του τραγουδιού θα εμφανιστεί μια λευκή πασαρέλα πάνω στην οποία θα περπατήσει η Τάμτα.

Στην ελληνική συμμετοχή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μπαλόνι το οποίο η μία χορεύτρια θα το πετάξει στο κοινό από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού. Στο φινάλε εμφανίζεται ένας ολάνθιστος κήπος κι εκεί οι δύο χορεύτριες θα κάνουν κινήσεις ρυθμικής γυμναστικής με τις κορδέλες. Επειδή υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις, έχουν ζητήσει να βγαίνουν καθαρά τα πλάνα και να υπάρχει μία ροή που θα παραπέμπει σε βίντεο κλιπ».

Παρακαλούμε περιμένετε ...