MasterChef: Σοκαρίστηκε η Εύα όταν άκουσε τα σχόλια της Σπυριδούλας

MasterChef: Σοκαρίστηκε η Εύα όταν άκουσε τα σχόλια της Σπυριδούλας

Τι είπε η πρώην παίκτρια για τον χαρακτήρα της Σπυριδούλας

Η Εύα Αμπάν αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του MasterChef. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου» και έμεινε έκπληκτη με αυτά που άκουσε.

Η Εύα δήλωσε πως μέσα στο σπίτι ήταν μια χαρά με την Σπυριδούλα και έμεινε έκπληκτη όταν άκουσε τις δηλώσεις της για εκείνη.

«Την άκουγα πίσω μου να λέει «η μέση μου, η μέση μου» και κάποια στιγμή της λέω «θες να έρθεις να καθίσεις;» και μου λέει «όχι». Άκουσαν οι κριτές τη συνομιλία και ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι και γύρισε η Σπυριδούλα και είπε αυτό. Δεν έπαθα τίποτα γιατί είμαι άνθρωπος που δεν δίνω βάση σε τέτοια θέματα, δεν τα παίρνω κατάκαρδα ή άσχημα. Τις προηγούμενες δηλώσεις της Σπυριδούλας δεν τις ήξερα. Στο σπίτι μιλάγαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Δεν ήμασταν κολλητές φίλες, αλλά… Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ! Είναι άσχημο. Εγώ δεν γύρισα ποτέ να την ρίξω ούτε μαγειρικά ούτε προσωπικά, σε κανένα επίπεδο.

Στην ομαδική έκανα ότι μου είπε ο Μανώλης που ήταν αρχηγός. Ο Μάνος στήριξε την ομάδα του, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος δεν ήταν καλός. Μέχρι το συμβούλιο ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε, γιατί φτάσαμε στον πόντο».