Μάχη μετά… μουσικής στα κανάλια τη νέα σεζόν

Μάχη μετά… μουσικής στα κανάλια τη νέα σεζόν

Οι μουσικοί διαγωνισμοί που φιλοδοξούν να πάρουν τη πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης

Μάχη μετά μουσικής αναμένεται να είναι τη νέα σεζόν, η μάχη για την πρωτιά στον πίνακα της τηλεθέασης και αυτό γιατί οι σταθμοί θα ρίξουν στην... αρένα τους νέους τους μουσικούς διαγωνισμούς.

Οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί, συγκεντρώνουν ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και το τηλεοπτικό που τα επιλέγει είναι σταθερό.

Τα κανάλια ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τους προγραμματισμούς τους για τη νέα σεζόν και τρεις σταθμοί έχουν ήδη «κλείσει» τα μουσικά show που φιλοδοξούν να εντάξουν στο πρόγραμμα τους.  Συγκεκριμένα Open, ΣΚΑΪ και Ant1 έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις τους.

Open: Ο διαγωνισμός που έχει... στοιχειώσει

Ο διαγωνισμός μουσικής έχει... στοιχειώσει στον σταθμό της Παιανίας. Το Χ-Factor, του οποίου τα δικαιώματα διεκδίκησε και πήρε το Open από τον ΣΚΑΪ, πριν λίγο καιρό, έχει προγραμματιστεί να βγει στον «αέρα» τουλάχιστον δυο φορές το τελευταίο διάστημα. Και τις δυο φορές όμως η πρεμιέρα έχει αναβληθεί.

Ο τελευταίος παράγοντας που έβαλε «φρένο» στο X-Factor είναι οι εκλογές και ενώ η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για μέσα στον Μάρτιο, οι πολιτικές εξελίξεις έβαλαν στον «πάγο» το πρόγραμμα μέχρι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή τον Οκτώβριο.

ΣΚΑΪ: Η σταθερή... φωνή του καναλιού

Ο σταθμός του Φαλήρου έχει τη δική του... φωνή στους μουσικούς διαγωνισμούς και αυτή δεν είναι άλλη από το «The Voice». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανήκει στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί και έχει ήδη πάρει το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν.

Μπορεί οι σχέσεις, ΣΚΑΪ – Ατζούν να περνάνε κρίση, ωστόσο το «The Voice» έχει αποδείξει ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και το κανάλι αποφάσισε να το εντάξει στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα τη νέα σεζόν. Ο σταθμός ήδη βρίσκεται σε φάση συζητήσεων για να στελεχώσει τόσο την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού όσο και την παρουσίαση του.

Ant1: Το καινούριο project του σταθμού

O Ant1 δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός ανταγωνισμού στο συγκεκριμένα προγράμματα. Ο σταθμός του Αμαρουσίου, φιλοδοξεί να φέρει στην ελληνική τηλεόραση ένα ακόμη μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα είναι βασισμένο σε Ισραηλινό format και ήδη προβάλλεται στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.