Μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις στο Survivor λίγο πριν την Ένωση των ομάδων

Μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις στο Survivor λίγο πριν την Ένωση των ομάδων

Ακόμη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αλλάζει ρόλο στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης

Την ερχόμενη Κυριακή (21/04), το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία για τον τελικό και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το μεγάλο πάρτι της Ένωσης των δυο ομάδων.

Το ριάλιτι επιβίωσης, επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό ενώ όπως αναφέρει ο σταθμός σε σχετική του ανακοίνωση, θα είναι «πιο διασκεδαστικό από ποτέ».

Στο αποψινό επεισόδιο για πρώτη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσουν αλλά και θα συμμετέχουν ως παίκτες στο τηλεπαιχνίδι που προσφέρει απίστευτες ατάκες και γέλιο, «Πες το αλλιώς». Οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν αρχηγοί των δύο ομάδων και θα διαγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο τελευταίος αγώνας πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης θα είναι διαφορετικός. Οι παίκτες των δύο ομάδων (Άσπρη και Μαύρη) θα ενωθούν σε μία και θα αναμετρηθούν απέναντι σε μια νέα ομάδα που θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του Survivor– μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στην ομάδα θα συμμετέχουν φυσικά και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός και Aτζούν Ιλίτζαλι.

Επιπλέον το τελευταίο τους βράδυ πριν την ένωση θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες οι παίκτες του παιχνιδιού.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, Άσπρη και Μαύρη ομάδα δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης αλλά πάνω σκηνή. Εκεί θα δοκιμάσουν τις... δυνάμεις τους στο τραγούδι.

Και οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο Γιώργος Λιανός, ο Μουράτ Μποζ και η Σεντά Σαγιάν. Οι δύο καλλιτέχνες, πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους, είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».

Παρακαλούμε περιμένετε ...