Το γλυκό ορτύκι που ξετρέλανε τους κριτές του MasterChef

Το γλυκό ορτύκι που ξετρέλανε τους κριτές του MasterChef

Μπορεί να μην πήρε τη νίκη αλλά θα μείνει αξέχαστο το πιάτο της

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και απόψε, το MasterChef ξεκίνησε με τη δοκιμασία του MysteryBox. Οι υποψήφιοι μάγειρες κλήθηκαν ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές με τις ικανότητες τους.

Ο Χρήστος με το γλυκό του απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτές ενώ η ήταν ο πρώτος που εντυπωσίασε τους τρεις κριτές με το γλυκό του, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και το γλυκό της Ιωάννας, με τον Σωτήρη Κοντιζά να το χαρακτηρίζει ως ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχει δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι και ήταν και αυτή που πήρε τη νίκη.

Η παίκτρια όμως που ξετρέλανε και τους τρεις κριτές ήταν η Σπυριδούλα η οποία μαγείρεψε ορτύκι με πιο... γλυκιά επίγευση.

Η Ιωάννα, η οποία ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας, έπρεπε να αποφασίσει για τους συμπαίκτες της στο τεστ δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε ωστόσο η ίδια είχε ένα πλεονέκτημα και αυτό ήταν πως είχε...ρεπό.

Το τεστ δημιουργικότητας ξεκίνησε και οι παίκτες έδωσαν μάχη με τον χρόνο για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

Μανώλης και Ασημίνα έβγαλαν τα καλύτερα πιάτα ενώ ο Χαραλάμπος, η Εύα και η Σπυριδούλα τα χειρότερα και είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.