Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Κώστα Σγόντζο

Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Κώστα Σγόντζο

Θέλησε να πει το δικό της αντίο στον πρώην διευθυντή της

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Κώστας Σγόντζος έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. «Ο Κωνσταντίνος Σγοντζος. Ένα μεγάλο «παιδί» με καρδιά αγγέλου. Πραγματικά! Σήμερα έμαθα ότι δεν είναι κοντά μας! Βρίσκεται δίπλα με άλλα αγγελάκια στον Παράδεισο. Γεια σου αδελφέ μου, καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα» είχε γράψει στα social media.

Η Κατερίνα Ζαρίφη που είχε συνεργαστεί μαζί του στο ξεκίνημα της καριέρας της τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram.

«Πάλι πριόνια ρε Ζαριφω;» Αγαπημένε διευθυντουλη ακόμα έχω την φωνή σου μέσα στ αυτιά μου... Γιατί εσύ ήσουν ο πρώτος μαζί με την Νανά που μου ανοίξατε την πόρτα στο ραδιόφωνο. SKY-ROCK “Απογειωθείτε» Μου έμαθες τι θα πει ραδιόφωνο αλλά και τι θα πει DAVID BOWIE. Αλλά μου έμαθες ότι οι δουλειές θέλουν παρέες. Και γέλια και ξενύχτια στο Camel .Και Rock .Καλό σου ταξίδι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Πάλι πριόνια ρε Ζαριφω;» Αγαπημένε διευθυντουλη ακόμα έχω την φωνή σου μέσα στ αυτιά μου... Γιατί εσυ ήσουν ο πρώτος μαζί με την Νανά που μου ανοίξατε την πόρτα στο ραδιόφωνο SKY-ROCK “Απογειωθειτε» Μου μαθες τι θα πει ραδιόφωνο αλλά και τι θα πει DAVID BOWIE Αλλά μου έμαθες ότι οι δουλειές θέλουν παρέες Και γέλια και ξενύχτια στο Camel Και Rock Καλό σου ταξίδι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs🐝 (@zarifious) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...