Κατερίνα Ζαρίφη: «Μπορεί του χρόνου να δουλεύουμε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μπορεί του χρόνου να δουλεύουμε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Με ρωτούν, αν λείπει από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς. Ποιος ταλαντούχος δεν λείπει από την τηλεόραση;» δήλωσε η παρουσιάστρια

Για τον παρουσιαστή που θα έβγαινε ραντεβού και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Λιάγκα, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η οποία απάντησε και σε όσους λένε, ότι αντιγράφει τον Μουτσινά.

«Φέτος είναι τραγική η κατάσταση στην τηλεόραση, την μια μέρα λες "το έχουμε" και την άλλη μέρα λες "τι έκανα λάθος"... Πεθαίνω να σχολιάζω την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και ο Νίκος Συρίγος είναι αγαπημένος μου, μπορεί να "φορτώσει" μέσα σε μία στιγμή. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Νίκο Συρίγο... Αγαπώ την Φαίη Σκορδά, αν έρθει απέναντί μου θα κάνω… δίαιτα... Με ρωτούν, αν λείπει από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς. Ποιος ταλαντούχος δεν λείπει από την τηλεόραση; Πιστεύω πως θα κάνει κάτι διαφορετικό, αν επιστρέψει. Κανείς δεν μπορεί να είναι σαν τον Νίκο Μουτσινά, τον αγαπάμε», είπε αρχικά.

«Κάναμε μία πλάκα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο Λιάγκας είπε, ότι αν το έλεγε εκείνος, θα ερχόταν εισαγγελέας. Με στεναχώρησε που το είπε αυτό, δεν ήταν κάτι τόσο τραγικό... Θα καλούσα τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή μου, είναι ένας ταλαντούχος παρουσιαστής, μπορεί του χρόνου να δουλεύουμε μαζί. Εννοείται κάνω δημόσιες σχέσεις… όπου χρειαστεί!» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Ερωτηθείσα αν ένιωσε πότε ντροπή στον «αέρα». Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, «ένιωσα ντροπή όταν κάναμε χορευτικό με τον Γκουντάρα και του άνοιξε το παντελόνι. Ευτυχώς φορούσε το καλό του εσώρουχο... Θα έβγαινα με τον… Κωνσταντίνο Βασάλο για φλερτ... Στο δίλλημα Μενεγάκη ή Μουτσινά θα διάλεγα την Ελένη Μενεγάκη. Ανάμεσα σε Βασάλο και Αλεξάνδρου, επιλέγω Βασάλο, γιατί "τρέμω" την Ιωάννα Τούνη. Δεν θα πήγαινα στο Survivor, γιατί θα λιποθυμούσα από την στιγμή που θα συμπλήρωνα την αίτηση... Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με άνδρα μεγαλύτερο από εμένα».