Η Μπαλατσινού… εκπαιδεύεται – Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή

Η Μπαλατσινού… εκπαιδεύεται – Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή

Όλα έτοιμα για να βγει στον αέρα

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ζωή της Τζένης Μπαλατσινού. Λίγες μέρες πριν έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Βασίλη Κικίλια. Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσω της αναγγελίας που δημοσίευσε το ζευγάρι.

Η Τζένη Μπαλατσινού όμως ετοιμάζεται και για ακόμη μια νέα αρχή. Αυτή η νέα αρχή αφορά στα επαγγελματικά της και την εκπομπή της που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Ant1.
Ο τίτλος της εκπομπής: «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00 ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Απριλίου.

Μέσα από την εκπομπή, η Τζένη Μπαλατσινού θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές δέκα ημέρες από τη δική της καθημερινότητα την οποία θα αλλάξει με σκοπό να μπορέσει να τη βελτιώσει και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί.

Κάθε επεισόδιο θα είναι και μία νέα ημέρα εκπαίδευσης γεμάτη δραστηριότητες, προϊόντα και νέα hobbies.

Στο πρώτο επεισόδιο καλεσμένοι της Τζένης Μπαλατσινού θα είναι ο τραγουδιστής Ίαν Στρατής ο οποίος θα της κάνει μαθήματα φωνητικής, ηΈφη Σφυρή η οποία θα εξηγήσει τους κανόνες του beach volley και θα δώσει συμβουλές για ασκήσεις γυμναστικής, ο Γιώργος Παπακώστας ο οποίος θα μαγειρέψει αλλά και Βίκυ Σταυροπούλου που θα παραχωρήσει μια απολαυστική συνέντευξη.