«Η ΕΡΤ δεν ευθύνεται για τις αντιδράσεις που προκαλούν οι απαντήσεις που δίνονται»

«Η ΕΡΤ δεν ευθύνεται για τις αντιδράσεις που προκαλούν οι απαντήσεις που δίνονται»

Η ανακοίνωσή του σταθμού για τον Χαράλαμπο Αθανασίου

Τα όσα είπε, ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, το κόμμα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του σταθμού μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου.
Μέσα στην ανακοίνωσή, η ΝΔ έκανε λόγο για «κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης» και πως πρόκειται για ένα «χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης».

Με τη σειρά της η ΕΡΤ, εξέδωσε και εκείνη ανακοίνωσή με την οποία διευκρινίζει πως ο σταθμός «μετέδωσε και μεταδίδει πλήρως τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις» και πως δεν ευθύνεται για τις όποιες αντιδράσεις προκαλούν αυτές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή αναφέρει:

«Σε σχέση με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τη σημερινή συνέντευξη του πρώην υπουργού κ. Αθανασίου στην ΕΡΤ, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι – όπως πάντα – μετέδωσε και μεταδίδει πλήρως, ισοτίμως και χωρίς λογοκρισία τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τις απαντήσεις των ερωτώμενων προσώπων, χωρίς, βεβαίως, να ευθύνεται για τις απαντήσεις που δίδονται ή για τις αντιδράσεις τις οποίες προκαλούν οι απαντήσεις. Αυτό έγινε και στην προκείμενη περίπτωση, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.»