«Τελευταία μου δουλειά ήταν σε γκουρμεδιάρικο σαντουιτσάδικο στη Γαλλία»

«Τελευταία μου δουλειά ήταν σε γκουρμεδιάρικο σαντουιτσάδικο στη Γαλλία»

Ο γοητευτικός Έλληνας πρωταγωνιστής εξομολογείται τις στιγμές του στην Πόλη του Φωτός

Πριν βρεθεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Το Σόι σου», ο γοητευτικός Έλληνας πρωταγωνιστής είχε κάνει πολλές δουλειές εκτός Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης πέρασε μικρή χρονική περίοδο στο Παρίσι όπου για να μπορέσει να αντεπεξέλθει έκανε διάφορα επαγγέλματα.

«Η αιτία που βρέθηκα στο Παρίσι είναι ότι είχα μια τάση φυγής, ήθελα λίγο κι εγώ να αποστασιοποιηθώ, να δω λίγο τα πράγματα εκτός Ελλάδας. Έναν χρόνο άντεξα, δεν μου ταίριαξε σαν πόλη, σαν χώρα. Δεν έχουν ήλιο, ήταν συνέχεια χειμώνας, συνέχεια βροχή, συνέχεια χιόνι. Όπως είναι ο καιρός είναι και οι άνθρωποι, λίγο μουντοί και δεν μου ταίριαζε αυτό.

Εκεί έκανα πολλές δουλειές. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε γραφείο ανακατασκευής σπιτιών, σαν να λέμε οικοδομή, μόνο που εκεί δεν χτίζουν ανακατασκευάζουν τα παλιά. Βάζαμε πλακάκια, κουζίνες, τέτοια.

Η δεύτερη δουλειά ήταν σε μπαρ και είχε πολύ πλάκα γιατί μίλαγα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γλώσσα του σώματος και γελούσαν πάρα πολύ οι πελάτες. Ο μισθός ήταν καλός αλλά και τα ενοίκια τεράστια.

Τελευταία μου δουλειά ήταν γκουρμεδιάρικο σαντουιτσάδικο και μετά βαρέθηκα και είπα ας πάω στη δουλίτσα μου, μην είμαι αχάριστος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σόλων Τσούνης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: