Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το Αλ Σιχτίρι – «Είχα μια έμπνευση, αλλά…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το Αλ Σιχτίρι – «Είχα μια έμπνευση, αλλά…»

Τι είπε ο παρουσιαστής για την μια ώρα λιγότερη της εκπομπής του

Το Αλ Τσαντίρι, του Λάκη Λαζόπουλου, κάθε Τρίτη δίνει... πάσα στο Αλ Σιχτίρι και γίνεται της... Τρίτης όπως φροντίζει να λέει ο παρουσιαστής σε κάθε εκπομπή του.

Αυτή την Τρίτη όμως, το Αλ Σιχτίρι δεν προβλήθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του απάντησε για το συνέβη.

«Κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι και αυτή τη φορά δεν θα είναι Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μια έμπνευση, σας την είπα στην προηγούμενη εκπομπή. Να οργανώσω μια συζήτηση και να ρίξω φως στην ιστορία. Αλλά το κανάλι θεώρησε και σωστά ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μια άλλη εκπομπή.

Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή, να μην ακολουθεί μια ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια άλλη εκπομπή που θα λέγεται… Φως στην ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει.

Και είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, οπότε δεν πρόλαβα να το οργανώσω και άκουσα όλα αυτά τα fake news που βγήκαν. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι. Την άλλη Τρίτη στο Αλ Σιχτίρι ο Γιάννης Πλούταρχος», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: