Αντίστροφη μέτρηση για την λειτουργία του καναλιού του Μαρινάκη

Αντίστροφη μέτρηση για την λειτουργία του καναλιού του Μαρινάκη

Οι προετοιμασίες πριν βγει στον αέρα ο τηλεοπτικός σταθμός

«Φωτιά» έχουν πάρει στα γραφεία της Συγγρού, όπου και στεγάζονται τα μέσα ενημέρωσης που έχει στην ιδιοκτησία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κάτω από τα γραφεία που στεγάζονται το in.gr, «Τα Νέα» και το «Βήμα» έχει φτιαχτεί και το στούντιο του webtv με σύγχρονο εξοπλισμό για το πρόγραμμα του καναλιού.

Το One TV, όπως έχει γίνει γνωστό ότι θα είναι το όνομα του καναλιού, όπως προβλέπουν  τα αρχικά πλάνα θα βγει μέσω webtv μέχρι να εκπέμψει πανελλαδικά μετά την αίτηση που κατέθεσε για μία από τις δύο τελευταίες «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν να προβάλει ένα 6-8ωρο ενημερωτικό πρόγραμμα που θα εστιάζει στην είδηση.  Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το ενημερωτικό αυτό πρόγραμμα θα είναι ενιαίο ή τμηματικό με δελτία ειδήσεων και εκπομπές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η εκτιμώμενη ώρα προβολής του δελτίου ειδήσεων αναμένεται ότι είναι η 19:00.

Το webtv εκτιμάται να βγει ακόμη και μέσα στον Απρίλιο και θα ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για το πρόγραμμα του καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη.