Η Έλενα Τσαβαλιά απαντάει πρώτη φορά στο γιατί αποχώρησε από το Open

Η Έλενα Τσαβαλιά απαντάει πρώτη φορά στο γιατί αποχώρησε από το Open

Για ποιους λόγους αποχώρησε τέσσερις ημέρες μετά την πρεμιέρα της

Η εκπομπή «Μεσημεριάτικα» της Έλενας Τσαβαλιά στο Open έκανε πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου, ωστόσο τέσσερις μέρες μετά αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι.

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε το πρωί της Τρίτης «Στην Φωλιά των Κου – Κου»  για τον λόγο που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση:

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε, έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές, θεωρώ ότι αυτές θα παιχτούν. Είπα ναι γιατί αυτό το πράγμα μου ακούστηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα έλεγα ναι σε άλλη περίπτωση. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%. Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου.

Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις».