«Θα τα ξαναπούμε, η ζωή συνεχίζεται»

«Θα τα ξαναπούμε, η ζωή συνεχίζεται»

Το τηλεοπτικό διαζύγιο του Βασίλη Λυριτζή με τον Δημήτρη Οικονόμου το 2017

Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν η «Πρώτη Γραμμή» έριχνε οριστικά αυλαία και το δίδυμο ΟικονόμουΛυριτζή ετοιμαζόταν να χωρίσει τηλεοπτικά.

Εμφανώς συγκινημένοι και οι δύο μίλησαν για τη συνεργασία τους.

«Επιστρέφουμε για να κάνουμε φινάλε. Αυτή τη φορά όμως θα είναι πραγματικό φινάλε και όχι μόνο για καλοκαίρι. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για μένα και τον Βασίλη. Χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η "Πρώτη Γραμμή" ολοκληρώνει τον επαγγελματικό κύκλο της. Η "Πρώτη Γραμμή" ως μια βαθιά φιλία που έχουμε με τον Βασίλη παραμένει και θα παραμείνει μια ζωή, γιατί χτίστηκε μέσα από πάρα πολλά χρόνια, μέσα από εύκολες και δύσκολες συνθήκες, μέσα από εύκολες, μέσα από κακές στιγμές. Είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι που συμβιώσαμε τόσα χρόνια, με μεγάλη αγάπη και μεγάλο σεβασμό ο καθένας στον χαρακτήρα του άλλου και στις ιδιαιτερότητες» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν και στη ζωή και στην επαγγελματική δραστηριότητα» είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Λυριτζής. «Κλείνει ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ. Θα ανοίξει κάποιος άλλος φαντάζομαι» είπε ευχαριστώντας τους συνεργάτες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. «Θα τα ξαναπούμε, η ζωή συνεχίζεται» είπε.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής έφυγε από την ζωή μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.