MasterChef: Η απάντηση του Παπασπύρου για το κλεμμένο γλυκό

MasterChef: Η απάντηση του Παπασπύρου για το κλεμμένο γλυκό

Μεγάλη ντόρος δημιουργήθηκε από χθες με τη συνταγή του γνωστού pastry chef

Ο pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου ήταν χθες καλεσμένος στο MasterChef και το σοκολατένιο γλυκό του ήταν αυτό που έπρεπε να αντιγράψουν οι παίκτες.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», το πρωί, αναφέρθηκε πως το γλυκό που παρουσίασε ο Φίλιππος Παπασπύρου, δεν ήταν δικό του αλλά... κλεμμένο από τον Andrien Bozzolo.

Ο chef με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει τη δική του απάντηση για τα όσα ακούστηκαν.

«Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε.Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου.Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας.» έγραψε ο Φίλιππος Παπασπύρου και συνόδευσε το κείμενο του με μια φωτογραφία ενός... ληστή!