«Ξέρω την φάτσα του Ντάνου, γιατί έχει γίνει πολύς λόγος για αυτόν»

«Ξέρω την φάτσα του Ντάνου, γιατί έχει γίνει πολύς λόγος για αυτόν»

«Ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν ξέρω σε τι ανταποκρίνονται»

Χειμαρρώδης σε κάθε της συνέντευξη, η Ελένη Γερασιμίδου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ρωτήθηκε για την καινούργια παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει αλλά και για πρόσωπα που μονοπωλούν τα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Βλέπω κάτι ονόματα που δεν τα ξέρω γιατί είναι από το Survivor. Ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν ξέρω σε τι ανταποκρίνονται. Ξέρω την φάτσα του Ντάνου, γιατί έχει γίνει πολύς λόγος για αυτόν», ανάφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Γερασιμίδου.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον Λάκη Λαζόπουλο και φυσικά ρωτήθηκε αν θα εμφανιστεί στο Αλ Τσαντίρι του: «Δεν είμαι αντικειμενική με τον Λάκη, γιατί του έχω μεγάλη αδυναμία. Μου αρέσει πολύ το χιούμορ και το γράψιμό του. Δεν είδα την δεύτερη εκπομπή, αλλά είδα την πρώτη και μου άρεσε. Νομίζω ότι πρέπει να βάλει ακόμα περισσότερο τα δυνατά του. Δεν μπορώ να πω να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό, γιατί υπάρχει και καλός εαυτός. Να γίνει ακόμα καλύτερος από τα πρώτα του. Έχει ένα χιούμορ που λείπει, έναν σουρεαλισμό, μια αμεσότητα φοβερή. Χαίρομαι να είμαι μαζί του και να παίζουμε. Υπάρχει μια πιθανότητα από ότι μου έχουν πει να με δείτε στο «Αλ Τσαντίρι», αλλά δεν έχουμε κλείσει κάτι ακόμα.» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: