Η απορία της Σκορδά που ξάφνιασε τον πρωταγωνιστή του «Πέτα τη Φριτέζα»

Η απορία της Σκορδά που ξάφνιασε τον πρωταγωνιστή του «Πέτα τη Φριτέζα»

Τι τον ρώτησε η παρουσιάστρια

Το «Πέτα τη Φριτέζα» είναι ένα από τα επιτυχημένα προγράμματα της φετινής σεζόν που προβάλλεται στον Ant1. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Λεωνίδας Μαράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» και ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο ηθοποιός, ενσαρκώνει τον Σωκράτη, τον γιο του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος έχει ένα κινητικό πρόβλημα στο χέρι.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να μάθει αν ο Λεωνίδας Μαράκης έχει και στην πραγματικότητα κινητικό πρόβλημα. «Καλοπροαίρετα προσπαθούσαμε όλοι, γιατί δεν γνώριζα, αν εξαιτίας του ρόλου σου και τα κινητικά προβλήματα που υποτίθεται ότι έχεις στο σήριαλ, αν τελικά το υποδύεσαι ή αν όντως και στην καθημερινότητα σου, έχεις θέμα με το χέρι. Κάτι κάνεις καλά, μάλλον...» του είπε και ο ηθοποιός ξαφνιάστηκε.

Ο ηθοποιός της απάντησε πως: «Το σίριαλ είναι format, είναι Ισπανικό. Ο ηθοποιός που κάνει τον ρόλο μου είναι όντως παραπληγικός. Η αλήθεια είναι πως αρχικά το φοβηθήκαμε λίγο. Είχαμε τη σκέψη να έχει πρόβλημα μόνο στο πόδι. Είχα τον ηθοποιό στο μυαλό μου και διάβασα πράγματα για την παραπληγία. Με ρωτάνε πάρα πολύ για αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram και με ρωτάνε. Ο Σωκράτης είναι τόσο καλό παιδί. Κάποιος με ρώτησε αν έχω έστω και λίγο από την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου».

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: