«Κωστόπουλος και Άννα Μαρία Βέλλη χαμός πίσω από τις κάμερες»

«Κωστόπουλος και Άννα Μαρία Βέλλη χαμός πίσω από τις κάμερες»

Όσα αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day

Σκούρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην εκπομπή «Όλα λάθος», καθώς φήμες θέλουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα Μαρία Βέλλη να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις όπως τόνισε η Τίνα Μεσαροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα, όπου οι δυο παρουσιαστές τσακώθηκαν για την θέση στο τραπέζι και τον ρόλο που θα έπρεπε να είχε η Άννα Μαρία σύμφωνα με τα όσα είχε συμφωνήσει με το κανάλι όπως ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος.

Το πρωί της Τρίτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τον καυγά τους.

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου».