Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα «Ρεντίκολα, ρεντίκολα…»

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα «Ρεντίκολα, ρεντίκολα…»

Οι δηλώσεις του Κυρίτση για τις μολότοφ έκαναν έξαλλο τον παρουσιαστή

Ο Αντώνης Κανάκης δεν άντεξε και εκνευρίστηκε στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα, με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος είπε στην ΕΡΤ «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ».

«Με αυτούς έχουμε μπλέξει άσχημα. Θέλει ψυχραιμία! Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, παρακολουθούμε και ως πολίτες, όπως όλοι οι Έλληνες, αυτό το τσίρκο που λέγεται πολιτική σε αυτή τη χώρα, αυτή την κωμωδία που ξεπερνάει την οποιαδήποτε κωμική απόπειρα, αυτό το αρχαίο δράμα, το τραγικό αυτό πράγμα… Πάρα πολλά χρόνια και ως σατιρική εκπομπή, αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα που έχουν ακούσει τα αυτάκια μας…

Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε από κυβερνητικά χείλη πόσο καλό είναι οι προληπτικές προσαγωγές, πόσο καλό είναι δηλαδή να συλλαμβάνουμε τους Έλληνες πολίτες με την υποψία ότι μπορεί να κάνουν κάτι κακό. Και αυτή την εβδομάδα ακούσαμε αυτό το μαγικό…», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση.

«Ναι, ναι, οι άνθρωποι εκεί στη Marfin, θυμάστε τότε, από κρυολόγημα είχαν πάει, ρεντίκολα, ε ρεντίκολα… Ήταν από τις πιο δύσκολες εκπομπές που είχαμε κάνει ποτέ γιατί έτυχε να είμαστε στον αέρα εκείνη τη μέρα. Και βγαίνουν πάλι επίσημα κυβερνητικά χείλη και λένε “σε αυτή τη χώρα δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ”», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

1
σχόλιο
  1. avatar Δεξια στα ΦΜ

    Τελικά ο κανάκης τα πέρνει και αυτος απο τη ΝΔ-Σκαι, και λέει αυτα που του λένε να λέει. ΚΡΙΜΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...