Ο Γεωργίου ξεκαθαρίζει τα πράγματα – Τι ισχύει με το νέο του σήριαλ

Ο Γεωργίου ξεκαθαρίζει τα πράγματα – Τι ισχύει με το νέο του σήριαλ

Η ανάρτηση στο Instagram του ηθοποιού

Πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Ανδρέα Γεωργίου μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς Το Τατουάζ, η οποία θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Ο Κύπριος σκηνοθέτης και ηθοποιός θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες που έχουν φουντώσει και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μέσω μια ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν, επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε, το σήριαλ ‘Αστέρια στην Άμμο’ είναι σήριαλ που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής GN MAKE IT PRODACTIONS, που έχω μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανάμειξη. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Θεόδωρος Νικολαΐδης και το σενάριο η κυρία Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθετικά ετοιμάζω κάτι άλλο σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, που θα έχετε νέα σύντομα. Το καστ είναι προς μελέτη αυτές τις μέρες, γι’ αυτό γίνονται τα καστινγκ που ανακοινώθηκαν» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου και ευχαρίστησε των κόσμο για την αγάπη και την στήριξή του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...