Έχασε τα λόγια του ο Μουτσινάς με την παίκτρια του My Style Rocks

Έχασε τα λόγια του ο Μουτσινάς με την παίκτρια του My Style Rocks

«Τις περισσότερες κοπέλες που βάζω στο στόμα μου δεν τις έχω γνωρίσει»

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε προκαλέσει την παίκτρια του My Style Rocks να σταματήσει να «ανεβάζει» φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να προτιμήσει να φτιάξει ένα ημερολόγιο με αυτές.

Και ενώ ο παρουσιαστής σχολίαζε ακόμη μια φορά την Ιωάννα Τούνη, στα χέρια του έφτασε ένα ημερολόγιο με ορισμένες από τις πιο «καυτές» φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του My Style Rocks. Έχασε τα λόγια του ο Νίκος Μουτσινάς κοιτώντας τες και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον μήνα Δεκέμβριο, που είναι και η γιορτή του.

Αυτό που δεν περίμενε ο παρουσιαστής όμως, ήταν πως η Ιωάννα Τούνη θα έμπαινε στο πλατό. Με το που την είδε από κοντά, σάστισε και δεν ήξερε τι να πει.

Η Ιωάννα Τουνη, φορώντας ένα μωβ αθλητικό κοντό κολάν, ασορτί μπουστάκι και κόκκινα ψιλοτάκουνα πέδιλα έκανε τον Νίκο Μουτσινά να μην ξέρει τι να πει.

«Στον Δεκέμβρη κοντοστάθηκα, αλλά και τώρα δεν ξέρω, ο Μάρτιος ο ζωντανός κάπως με φτιάχνει», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Για σένα ετοιμάστηκα» απάντησε εκείνη. «Δεν σου πήρε χρόνο βλέπω. Ιωάννα το βγάλαμε εμείς για σένα; Βγάλε κι εσύ ένα βρε μωρό μου» της είπε και η Ιωάννα του απάντησε: «Τι θέλεις να σου βγάλω;» κάνοντας να γουρλώσει τα μάτια.

«Τόσο καιρό σε ακούω στις εκπομπές μιλάς για μένα και τώρα τίποτα», τον πείραξε η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη μετά από λίγο χαιρέτησε τον Νίκο Μουτσινά και έφυγε από το πλατό ενώ εκείνος τόνιζε πόσο όμορφη είναι και εξηγώντας πως: «Τις περισσότερες κοπέλες που βάζω στο στόμα μου δεν τις έχω γνωρίσει».

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: