Η νέα εκπομπή της Έλλης Στάη που θα αλλάξει το σκηνικό στα πολιτικά talk show

Η νέα εκπομπή της Έλλης Στάη που θα αλλάξει το σκηνικό στα πολιτικά talk show

Τι ετοιμάζεται στο Open

Η Έλλη Στάη έκανε το τηλεοπτικό της comeback μέσα από το Open. Η έμπειρη δημοσιογράφος έχει... γράψει πολλές ώρες στο πολιτικό ρεπορτάζ και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο από τον σταθμό.

Εκτός λοιπόν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο παρουσιάζει η Έλλη Στάη, υπάρχει στα... σκαριά ακόμη μια εκπομπή, στης οποίας το τιμόνι θα βρίσκεται η ίδια.

Ή συγκεκριμένη εκπομπή θα έχει πολιτικό χαρακτήρα και πρόκειται για ένα talk show, είδος που η Έλλη Στάη το γνωρίζει πολύ καλά.

Στόχος του Open είναι να κερδίσει τον ανταγωνισμό και το τηλεοπτικό κοινό κατά την προεκλογική αλλά και την περίοδο των εκλογών.

Η Έλλη Στάη, με την εμπειρία της στο πολιτικό ρεπορτάζ μπορεί να βοηθήσει τον σταθμό προς αυτή την κατεύθυνση και θεωρείται «δυνατό χαρτί» το οποίο θα αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Η δημοσιογράφος θα φιλοξενηθεί σε ένα υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό στούντιο το οποίο ήδη ετοιμάζεται και αναμένεται να βγει στον «αέρα» μέχρι τα μέσα Απριλίου εκτός και αν προκηρυχθούν εκλογές, οπότε και θα βγει νωρίτερα.

Ωστόσο ο τίτλος της εκπομπής της ακόμα δεν έχει βρεθεί, όμως δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει κάποιο λογοπαίγνιο με το μικρό της όνομα.