Ο Ανδρέας Γεωργίου εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους που έφυγε από τον ΑΝΤ1

Ο Ανδρέας Γεωργίου εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους που έφυγε από τον ΑΝΤ1

«Το Μπρούσκο πήγε σε 53 χώρες και δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ».

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τρίτης. Ο ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1, αλλά και για το ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια με τον Alpha.

«Μετά το Μπρούσκο, επειδή ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος, αισθάνθηκα ότι ενεργειακά πρέπει να κλείσει ολοκληρωτικά αυτός ο κύκλος, ότι έπρεπε να πάμε παρακάτω. Είχαμε ήδη χτίσει τότε μια σχέση με στελέχη του Alpha, με τον Κώστα Σούσουλα και εμπιστευόμουν πολύ και την αισθητική του και την άποψή του πάνω στα πράγματα. Όμως, επειδή μιλούσαμε από την προηγούμενη χρονιά, αισθανόμουν ότι έπρεπε, επειδή είχαμε κλείσει 4η σεζόν Μπρούσκο, δεν μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους και να πω θα κάνουμε τη μεταγραφή, ήθελα να τελειώσει ο κύκλος αυτός. Τελειώσαμε στην 4η σεζόν και ήρθαμε στον Alpha γιατί ταίριαξαν τα χνώτα μας με κάποιους ανθρώπους. Ενώ τότε στον ΑΝΤ1 είχε αλλάξει η διεύθυνση, δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που ξέραμε στην αρχή. Κι εγώ επειδή είμαι πάρα πολύ της προσωπικής σχέσης στη δουλειά κάπως έτσι η μοίρα μας έφερε εδώ.

Για το Τατουάζ είπαμε ότι θα πάει δύο σεζόν ότι και να γίνει, γιατί δεν θέλουμε να… ξεχειλώσει, ούτε να κουράσει, να τελειώσει στο πικ του. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα για το μέλλον, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Η αλήθεια είναι ότι συζητάμε με ανθρώπους γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μας, αυτό είναι γνωστό, οπότε συζητήσαμε με την αγορά. Αυτό που δεν θέλουμε εμείς σαν ομάδα είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε με καθαρό μυαλό να κάνουμε focus στο καινούργιο πρότζεκτ.

Θα γυρίσουμε το πιλοτικό αυτής της σειράς τον ερχόμενο μήνα και όταν το έχουμε ετοιμάσει, εννοείται ότι ο Alpha έχει την πρώτη επιλογή, θα το δουν πρώτα στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το λέω για να κάνω παζάρι, είναι γιατί ούτε εγώ, ούτε ο Κούλλης, ούτε η Βάνα έχουμε πλάτες, είμαστε μόνοι μας. Πρέπει να έχω και τις πόρτες ανοιχτές και να έχω καλές σχέσεις με όλη την αγορά γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς αλλάζουν τα πράγματα και θέλω να τα έχω καλά με όλους. Όταν έπρεπε να φύγουμε από τον ΑΝΤ1 και έκλεισε αυτός ο κύκλος, όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι το Μπρούσκο πήγε σε 53 χώρες και δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ…

Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ, κι όμως γίνεται. Δεν ήθελα να το ζητήσω αυτό το ένα ευρώ. Για εμάς τους καλλιτέχνες είναι αρκετό και το “μπράβο”. Πολύς κόσμος νομίζει ότι επειδή το Μπρούσκο πήγε σε πολλές χώρες βγάλαμε λεφτά, αλλά δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Εκεί, όταν υπήρχαν αυτά τα γκρίζα σύννεφα και σκιές στη σχέση, ένιωσα ότι έπρεπε να κλείσει και να φύγω. Εδώ στον Alpha δεν υπάρχουν γκρίζες σκιές. Είναι μια καθαρή σχέση που από την αρχή, έχω δεθεί συναισθηματικά», αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...