«Υπήρξαν αντιδράσεις όταν τους ανακοίνωσα ότι θα παίξει ο Ντάνος»

«Υπήρξαν αντιδράσεις όταν τους ανακοίνωσα ότι θα παίξει ο Ντάνος»

«Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα ακούσουμε πολύ κράξιμο»

Με τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Alpha, το Τατουάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προκάλεσε αντιδράσεις. Όχι έντονες ευτυχώς.

Η ιδέα, να προστεθεί ο νικητής του Survivor 1, στη σειρά ανήκει στον Ανδρέα Γεωργίου, ηθοποιό και σκηνοθέτη της σειράς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και εξήγησε πώς προσέγγισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ώστε να του κάνει την συγκεκριμένη επαγγελματική πρόταση αλλά και πώς έγινε το πρώτο δοκιμαστικό στο σπίτι του.

«Δική μου ιδέα ήταν να μπει ο Ντάνος στο Τατουάζ. Έκανα γύρισμα για το Κόκκινο Νυφικό και είχα γκεστ τον Γιώργο Χρανιώτη και του είπα ότι σκέφτομαι να πάρω τον Ντάνο να κάνει ένα δοκιμαστικό. Και μου λέει “του το είπα κι εγώ”. Μου έδωσε το τηλέφωνό του, τον πήρα και κανονίσαμε ένα ραντεβού σε μια καφετέρια. Του είπα ότι πρέπει να κάνουμε δοκιμαστικό για να μην εκτεθούμε και οι δύο και μου είπε εννοείται.

Κάναμε δοκιμαστικά στο σαλόνι του σπιτιού μου. Είχε πολύ πλάκα… Ήμουν εγώ και ο συνεργάτης μου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και έπρεπε να δω πώς είναι αυτός ο άνθρωπος και στο ερωτικό. Οπότε κάναμε μια σκηνή Τόνι – Τατιάνα, του έδωσαν τον Τόνι και λέω στον Κώστα κάνε Τατιάνα και μου λέει “δεν την κάνω”. Και του λέω φερ’ την εδώ. Κι εκεί που κάνω εγώ Τατιάνα και αυτός Τόνι, γυρίζει και με κοιτάζει και του λέω μη με κοιτάς έτσι. Γελάσαμε πολύ.

Νομίζω βγήκε σε καλό. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα ακούσουμε πολύ κράξιμο. Πολλοί δικοί μου άνθρωποι μου είπαν πως είναι λάθος να γίνει ο Ντάνος ηθοποιός. Υπήρξαν αντιδράσεις, όχι έντονες όταν το ανακοίνωσα στους άλλους ηθοποιούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: