Η Ζέτα Δούκα απαντάει αν θα συμμετέχει στο «Καφέ της Χαράς»

Η Ζέτα Δούκα απαντάει αν θα συμμετέχει στο «Καφέ της Χαράς»

Βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κούκου» και ξεκαθάρισε αν την δούμε ή όχι στη σειρά

Η Ζέτα Δούκα για πρώτη φορά απάντησε στο αν θα την δούμε στην επιστροφή της σειράς του ΑΝΤ1. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός έχει όντως δεχθεί πρόταση από τον Χάρη Ρώμα και θα έχει συμμετοχή στην σειρά. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος της;

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από τον Χάρη Ρώμα γιατί τα επεισόδια γράφονται και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι 15 χρόνια μετά. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να τα πω αυτά… Ο Χάρης Ρώμας για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 θα κάνει ξανά το «Καφέ της Χαράς». Είναι σχεδόν 100% συμφωνημένο. Θα εμφανιστούν όλοι οι χαρακτήρες 15 χρόνια μετά. Μέσα σε αυτά τα σενάρια που γράφονται, ο Χάρης ήθελε να εμφανιστεί μια νέα γυναίκα, ως νέα είσοδος και μου πρότεινε να είμαι εγώ. Δεν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση, δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, με πολλή χαρά όμως τη δέχτηκα και μακάρι να ευοδωθεί», αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα.

Όσο για το αν θα συμμετέχει η Ρένια Λουιζίδου ή όχι στη σειρά, η ηθοποιός απάντησε «Από ότι ξέρω από τον Χάρη, η Ρένια Λουιζίδου θα είναι σε κάποια επεισόδια, γιατί έχει ένα θέμα με το άλλο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, είναι πολύ δύσκολο να το αφήσει. Αλλά δεν θέλω να το πάρετε αυτό ως δεδομένο, γιατί είναι πληροφορίες που ξέρω από τον Χάρη. Χάρη συγγνώμη αν είπα κάτι που δεν έπρεπε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...