Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο με την Βίκυ Καγιά

Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο με την Βίκυ Καγιά

Απαντάει στις δηλώσεις που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια

Φανερά εκνευρισμένη είναι η Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά για εκείνη και την συμμετοχή της στο GNTM.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είχε πει: «Μετάνιωσα λίγο που έδωσα «ναι» στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους».

Η Μέγκι πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στις δηλώσεις της: «Είμαι πολύ έξαλλη με αυτές τις δηλώσεις, δεν το περίμενα καθόλου, ειδικά από την κ. Καγιά που ήταν από τους αγαπημένους μου κριτές μέσα στο παιχνίδι. Δεν κατάλαβα γιατί το δήλωσε αυτό, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της. Δε συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι συζητούν για μένα και τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. Έλεγαν ότι έψαχναν κοπέλες με προσωπικότητα… και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα. Αυτοί αποφάσισαν την 20αδα. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα και δεν συμφωνώ!».