«Η Άλκηστις είναι ένα θηρίο που δύσκολα μπορείς να περιορίσεις…»

«Η Άλκηστις είναι ένα θηρίο που δύσκολα μπορείς να περιορίσεις…»

«Ο εγκλεισμός σου βγάζει περίεργα πράγματα»

Ο Γιώργος Ορφανός, ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε χθες από το σπίτι του MasterChef 3 καθώς το πιάτο του δεν ικανοποίησε τους κριτές.

Η αποχώρηση αυτή, προκάλεσε αναστάτωση στο ριάλιτι και έφερε την κρητικιά Άλκηστις στα... όρια της η οποία ξέσπασε κατά του Αλέξανδρου τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο που ο φίλος έφυγε από το σπίτι. Η παίκτρια δεν δίστασε να προχωρήσει ακόμη και σε απειλές ξυλοδαρμού.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef, πήγε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε τι συμβαίνει με την Άλκηστις και τον Αλέξανδρο, μέσα στο ριάλιτι.

«Αρχικά, να πω ότι η Άλκηστις είναι ένα θηρίο που δύσκολα μπορείς να περιορίσεις και ο εγκλεισμός σου βγάζει περίεργα πράγματα. Όταν ήμουν εγώ στον εξώστη και έφυγε ο Ντέιβιντ, ένιωσα υπεύθυνος και δεν ήθελα να νιώσει έτσι ο Αλέξανδρος. Δεν είχα ζητήσει στον Αλέξανδρο να είναι στον εξώστη, ούτε στον Χρήστο, ούτε στην Άλκηστη. Ήξερα ότι κάποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Από διαφορετική οπτική γωνία, για κάποιο λόγο ενοχλήθηκε η Άλκηστις» δήλωσε ο Γιώργος.

Και πρόσθεσε: «Ο Αλέξανδρος ανήκει στην κατηγορία που όταν τον ρωτήσεις κάτι, σου απαντάει χωρίς να το σκεφτεί. Δεν θα σου πει ότι η συνταγή είναι κάπως έτσι ή θα σου κρύψει υλικά. Τον τελευταίο λόγο τον είχα εγώ. Εγώ όφειλα να δω αν χρειάζεται το slip mat ή όχι. Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι κακοπροαίρετο. Ήξερα ότι θα στεναχωρηθεί ο κόσμος του σπιτιού αν δεν γυρίσω, δεν ήξερα όμως μέχρι που…».

Όσο για το ξέσπασμα της συμπαίκτριας του, είπε: «Τώρα… και για μένα είναι πρωτόγνωρο αυτό, όταν είδα μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Άλκηστη. Είναι λάθος σε κάποια πράγματα, έχει το ανώριμο της ηλικίας, πρέπει να το δουλέψει και να μάθει πώς θα εκφράζει αυτό που σκέφτεται. Δεν μπορείς ούτε να προσβάλλεις, ούτε τραμπουκισμούς. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κρήτης μας. Καταλαβαίνω τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, γιατί έχουμε μεγαλώσει σε παρόμοιο περιβάλλον και πρέπει να το περιορίσει. Θα έλεγα να της δώσουμε λίγο χρόνο».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: