Επιστρέφει και επίσημα τα Σάββατα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Επιστρέφει και επίσημα τα Σάββατα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Η αλλαγή δεν κράτησε για πολύ. Μπορεί η εκπομπή να είχε αλλάξει ημέρα λόγω Survivor και να μας διασκέδαζε τα βράδια της Παρασκευής, ήρθε η ώρα όμως να επιστρέψει και πάλι πίσω στην μέρα που την καθιέρωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ από 2 Μαρτίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του επιστρέφουν και πάλι στην βραδινή ζώνη του Σαββάτου.

Σάββατο βράδυ και η τηλεοπτική διασκέδαση έχει έναν μόνο σταθμό. Την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ.

Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ. Η εκπομπή – σταθμός στην τηλεοπτική διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, στη μέρα που καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη τηλεοπτική συνήθεια. Γιατί τα Σάββατα είναι πιο μελωδικά!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις.

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή αφιερώνει μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες και ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» από το Σάββατο 2 Μαρτίου και κάθε βράδυ Σαββάτου στις 22:00 στον ΣΚΑΪ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...