Η Αλίκη Βουγιουκλάκη του MasterChef και η δοκιμασία στην ψαραγορά

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη του MasterChef και η δοκιμασία στην ψαραγορά

Η χθεσινή δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους

Η χθεσινή δοκιμασία του MasterChef δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους αφού εκτός από το μαγειρικό σκέλος είχαν να αντιμετωπίσουν και το πολύ πρωινό ξύπνημα.

Οι παίκτες άφησαν τα κρεβάτια τους πριν καν ξημερώσει και μαζί με τους τρεις κριτές πήγαν στην ψαραγορά όπου μαγείρεψαν για τους εργαζόμενους της ιχθυόσκαλας.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και ρίχτηκαν στην μαγειρική τους μάχη. Η Ασημίνα Ουστάλλι, με τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα κότσο φορώντας τα κίτρινα γάντια της καθάριζε τα θαλασσινά της και έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα. «Νιώθω σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ψαραγορά... Ψάρια πουλάαααω και δεν με νοιάζειιιι...» είπε και άρχισε να τραγουδάει ενώ λίγη ώρα μετά δήλωσε πως: «Πιστεύω ότι είμαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του MasterChef».

Η 24χρονη Ασημίνα, μπορεί να μην έχει πολλά εξωτερικά κοινά στοιχεία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ωστόσο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διαθέτει νάζι και τσαχπινιά όπως η Αλίκη.