Η Δέσποινα Βανδή και οι… άλλοι – Το X Factor έρχεται τον Μάρτιο και στο Open τρέχουν

Η Δέσποινα Βανδή και οι… άλλοι – Το X Factor έρχεται τον Μάρτιο και στο Open τρέχουν

Πότε αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του talent show

Το κορυφαίο μουσικό talent show επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Open. Στο κανάλι της Παιανίας έχουν μπει σε ρυθμούς X-Factor και κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τα ονόματα που θα πλαισιώνουν την Δέσποινα Βανδή.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Η τραγουδίστρια έχει αναλάβει τα χρέη παρουσιάστριας στο show και είναι προς το παρόν η μόνη σίγουρη υπογραφή που έχει μπει.

Σχετικά με την επιτροπή του παιχνιδιού τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα πάρουν θέση πίσω από το τραπέζι πολλά, ωστόσο κανένα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Τάμτα, της οποίας το όνομα ακουγόταν ως φαβορί για την κριτική επιτροπή του X-Factor, δεν υφίσταται καθώς η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να είναι και στο παιχνίδι ταυτόχρονα.

Ακόμα ένα όνομα το οποίο έπεσε στο... τραπέζι ήταν αυτό της Ελένης Φουρέιρα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως η Τάμτα έφυγε και η Ελένη πήρε τη θέση της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν θα βρίσκεται στη κριτική επιτροπή του X-Factor καθώς έχει και αυτή υποχρεώσεις οι οποίες πηγάζουν από την περσινή συμμετοχή της στην Εurovision.

Τόσο η Ελένη Φουρέιρα, όσο και η Τάμτα είναι καλλιτέχνιδες που το κανάλι Open θα ήθελε σίγουρα να έχει στο talent show αφού πρόκειται για δυο παρουσίες με εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του τραγουδιού και πολλούς θαυμαστές.

Η ανακοίνωση για τη πρεμιέρα και τα ονόματα της επιτροπής

Οι ιθύνοντες του καναλιού, από όταν έγινε γνωστό πως το X-Factor ανήκει πλέον στο Open και όχι στον ΣΚΑΪ, προστατεύουν να μην διαρρεύσει καμία πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα.

Μια ανάσα από την πρεμιέρα του talent show και δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ημερομηνία που θα βγει στον «αέρα» ούτε και η σύσταση της κριτικής επιτροπής.

Οι ανακοινώσεις πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr αναμένεται να γίνουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη όπου θα έχουν πέσει οι υπογραφές και το talent show θα είναι ίγο πριν την εντυπωσιακή του πρεμιέρα.